Zlý Časy

Pivnice „Zlý Časy“ je pivu zaslíbené místo, kde se na 24 pípách střídají piva ze středních a malých pivovarů Čech a Moravy. Nabídka je doplněna širokým výběrem lahvových piv z celého světa.

Proto zde může milovník piva podniknout pivní výlet nejen po Česku. Hospůdka je proslavená mimo jiné i tím, že pořádá – jako jediná u nás festival 40ti malých pivovarů, které můžete ochutnat během 10ti dnů.

Webové stránky: www.zlycasy.eu

Rezervace tel.: +420 723 339 995

Otevřeno:

Po-Čt 11:00 – 23:30
Pá 11:00 – 01:00
So 17:00 – 01:00
Ne 17:00 – 23:00

Kuchyně:
Po-Pá 11:00 – 22:00
So-Ne 17:00 – 22:00






4 komentářů k: Zlý Časy

  1. Zlý časy jsou pro nás dobrými časy napsal:

    Tak tohle je parádní místečko, kde se dá ochutnat opravdu kde co z malých i trochu větších pivovarů. Pivo je tu výborné a vždycky se sem rádi vracíme! Vavřík Ag

  2. Obsluha doslova příšerná napsal:

    Obsluha příšerná uspěchaná – číšník vás hystericky zpraží „jako dělejte, já tady nejsem vaše encyklopedie, to je z toho jak jste líní si to jít přečíst na cedulky!!“ – na to že jsme byli poprvé a o nějakých cedulkách nic netušili se nebere zřetel, že…
    Nejhorší je brýlatá „tlustá berta“, která v okamžiku, kdy si některý z hostů chce dát oraz od piva, například kolu, vodu, kafe nebo třeba také na chvíli nic, tak přímo ztropí skandál, že když jako nemíníte pít, tak tam nemáte co dělat. Chování hodné hokyně z trhu… Podruhé tam určitě nepůjdeme!

  3. Hospoda a obsluha napsal:

    Zlý časy jsou samozřejmě legendární hospodou s nezaměnitelnou atmosférou, pivo vždy skvěle ošetřené a načepované, jak bychom se jinak dostali k těm dobrotám z minipivovarů? Bez chyb! Dobré jsou také drobnosti k jídlu.

    Obsluha je na 90 % v pohodě, většinu prohřešků má na svědomí nedostatek času – hospoda je téměř neustále nacpaná k prasknutí.

    S názorem na brýlatou „tlustou bertu“ uvedeným výše však bohužel naprosto souhlasím, nechápu, co dělá v hospodě takového kalibru tak nepříjemná a nervózní ženská, kolegové kvůli ní přestali do hospody chodit. Pokud už si vás všimne, seřve vás, že jste se během půlhodiny rozhodli objednat nadvakrát, neustále má poznámky a nabroušený výraz. To je takový problém pro hospodu s vysokým obratem sehnat sympatickou holku? Nebo aspoň někoho normálního, ostatní číšnice a výčepní jsou naprosto v pohodě.

  4. Před cca půl rokem jsme byli jednou a díky obsluze již nejspíše naposledy. „Tlustou bertu“ jsme také potkali. Mám podobnou storku a ani dobré pivo si nedám všude, z toho už jsem vyrostl. Navíc na uvedené tabulce měli řadu piv, které ani neměli – U Prince Miroslava tisknou na každý stůl aktuální obyčejnou A4 a myslím, že ej to nesrovnatelně kulturnější.

Napsat komentář