Bavorské pšeničné

Pivní styl: Bavarian Weizen

Pivovar: Na Kopečku

Město: Svitavy

Obsah alk.: 5,5 % Obj.

Hořkost 30 EBU

EPM: 13,2 plato

Barva: 35 EBC

Sládek: Jiří Karlík

Autor receptu: Jiří Karlík

Složení: Voda, slady : světlý plzeňský, pšeničný světlý a pšeničný bavorský, chmely : Sládek, žatecký poloraný červeňák a Tettnager, kvasnice svrchního kvašení.

Pozn: Svrchně kvašené pivo bavorského typu, kterému dali v pivovárku Na Kopečku jméno „Yód ladý“ (čti jódlejdý).

VN:F [1.9.10_1130]

HODNOCENÍ VZORKU
V následující tabulce můžete dát dle svých zkušeností tomuto pivu body. Hodnotíme zde tři základní senzorická hlediska: chuť, vůni a celkový dojem. Z nich je následně počítána průměrná známka.
Pozn. Čím více hvězdiček, tím lepší.

Chuť
Vůně
Celkový dojem
Celkové hodnocení: 7.3 z 10 možných, (1 hlas)
Bavorské pšeničné, 7.3 out of 10 based on 1 rating

Napsat komentář