Matuška Weizenbock

Pivní styl: Pšeničný polotmavý speciál

Pivovar: Matuška

Město: Broumy

Obsah alk.: 6,3 % Obj.

Hořkost: —- EBU

EPM: 16 plato

Barva: —- EBC

Sládek: Adam Matuška

Autor receptu: Martin Matuška

Složení: Voda, slady: český, pšeničný, karapils a karamelový, chmel žatecký poloraný červeňák, kvasnice bavorské svrchního kvašení.

Pozn: 1. místo v Jarní ceně českých sládků 2010.

VN:F [1.9.10_1130]

HODNOCENÍ VZORKU
V následující tabulce můžete dát dle svých zkušeností tomuto pivu body. Hodnotíme zde tři základní senzorická hlediska: chuť, vůni a celkový dojem. Z nich je následně počítána průměrná známka.
Pozn. Čím více hvězdiček, tím lepší.

Chuť
Vůně
Celkový dojem
Celkové hodnocení: 8.2 z 10 možných, (4 hlasů)
Matuška Weizenbock, 8.2 out of 10 based on 4 ratings
Napsat komentář