by admin - PIVNÍ LISTY - 16.5.2012 Radoush Stout Pivní styl: Pšeničný ležák Pivovar: Klášterní pivovar Želiv Město: Želiv Obsah alk.: —- % Obj. Hořkost: —- EBU EPM: —-° plato Barva: —- EBC Sládek: Vladimír Ilgner Autor receptu: Složení: Voda, hanácký humnový slad, žatecký chmel a kvasnice svrchního kvašení. Pozn: VN:F [1.9.10_1130] HODNOCENÍ VZORKU V následující tabulce můžete dát dle svých zkušeností tomuto pivu body. Hodnotíme zde tři základní senzorická hlediska: chuť, vůni a celkový dojem. Z nich je následně počítána průměrná známka. Pozn. Čím více hvězdiček, tím lepší. ChuťVůněCelkový dojemmoment přepočítávám...Celkové hodnocení: 0.0 z 10 možných, (0 hlasů)