Vyškovský Altbier

Pivní styl: Altbier

Pivovar: Vyškov

Město: Vyškov

Obsah alk.: 5,5 % Obj.

Hořkost: —- EBU

EPM: 12,5 – 12,6 plato

Barva: —- EBC

Sládek: Dušan Táborský

Autor receptu: Konzultace: Weyermann

Složení: Voda, slady: ječné – český, karamelový a barvící, chmely Hallertauer Tradition a Premiant a kvasnice Fermenis svrchního kvašení.

Pozn: Alt uvařený ve spolupráci s časopisem Pivo, Bier & Ale, který zrál tři měsíce při teplotě 2°C. První Alt uvařený v průmyslovém pivovaru u nás.

VN:F [1.9.10_1130]

HODNOCENÍ VZORKU
V následující tabulce můžete dát dle svých zkušeností tomuto pivu body. Hodnotíme zde tři základní senzorická hlediska: chuť, vůni a celkový dojem. Z nich je následně počítána průměrná známka.
Pozn. Čím více hvězdiček, tím lepší.

Chuť
Vůně
Celkový dojem
Celkové hodnocení: 0.0 z 10 možných, (0 hlasů)

Napsat komentář